Aanbod voor alumni

Een leven lang leren wordt steeds belangrijker: je bent dan ook nooit uitgeleerd. Je kunt als alumnus terecht voor vervolgonderwijs, trainingen en beurzen. Op deze pagina vind je het aanbod aan activiteiten voor alumni. SBE alumni kunnen daarnaast tot een jaar na afstuderen gratis gebruik blijven maken van het Career Services aanbod.

Loopbaangericht onderwijs

VU Coachcafé

Afgestudeerd en je draai nog niet gevonden? Of nog geen idee wat je wilt na je studie? VU coaches helpen je om jouw talenten te ontdekken en een (nieuwe) koers te bepalen in jouw carrière.

Speedcoaching

Ben je recent afgestudeerd of ga je binnenkort afstuderen maar lukt het je niet om te solliciteren? Bespreek hoe je dit het beste aan kunt pakken in een persoonlijk gesprek van 20 minuten met twee ervaren coaches.

Workshop ondernemen

Wil je de eerste stap maken naar het ondernemerschap? Of ben je een ervaren ondernemer met een hulpvraag? Of zoek je een partner om mee te sparren? Volg de interactieve workshop over ondernemen.

Veranderkunde - Twynstra Gudde

Veranderingen zijn in alle organisaties aan de orde van de dag. Wil je weten hoe je daar een succes van maakt? De cursus Veranderkunde, begeleid door TwynstraGudde, reikt je de helpende hand.

Webinar: Opvallen met je cv en motivatiebrief

Wist je dat recruiters gemiddeld 10 seconden nemen om je cv te lezen en dan al beoordeeld hebben of je wel of niet geschikt bent voor de baan? Leer hoe je opvalt!

Webinar: Vind je baan met LinkedIn!

Met een professioneel LinkedIn-profiel vergroot je namelijk jouw kansen op een leuke nieuwe baan! Wil je weten hoe je dit platform inzet bij het vinden van nieuw werk, volg dan dit webinar.

Webinar: Het sollicitatiegesprek anno NU

Goed nieuws: je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! In dit webinar ontdek je hoe je je daar optimaal op voorbereidt.

Persoonlijke kracht

Alles gaat je voor de wind en toch loop je tegen je grenzen aan. Leg je de lat te hoog, sta je voor lastige keuzes of word je geleefd door je takenlijst? Neem weer regie over je leven!

Overig onderwijs

Wil jij je verder ontwikkelen? Voor VU Alumni is er een breed opleidingsaanbod voor professionals.

Ben je 50+, dan kun je veelzijdige cursussen volgen bij HOVO: Hoger Onderwijs Voor Ouderen.

Er zijn verschillende beurzen beschikbaar voor alumni die verder willen studeren of als afgestudeerde onderzoek willen doen.