Contact

We vinden het belangrijk om met je in contact te blijven na je afstuderen. Laat ons weten hoe het je is vergaan na je studie, waar je naartoe bent verhuisd of wie je nieuwe werkgever is. Je kunt zelf ook op verschillende manieren betrokken blijven bij de Vrije Universiteit.

Zetje in voor onderwijs en beroepsoriëntatie voor studenten

Wij zijn altijd op zoek naar alumni die het leuk vinden om gastcolleges te geven, mee te denken over het curriculum of als coach net afgestudeerden te begeleiden in het Coachcafé. Opleidingen willen studenten bewust maken van de verschillende beroepsperspectieven en zijn met regelmaat op zoek naar alumni die willen vertellen over hun loopbaan.

Controleer je gegevens en ontvang nieuws

Om je als alumnus zo goed mogelijk te bedienen met aanbod dat voor jou relevant is, hebben we je juiste, recente gegevens nodig. Ontvang je nog geen e-mail van ons en wil je in contact blijven als alumnus of een adreswijziging doorgeven? Dan kan dat hier:

De gegevens in het alumniadressenbestand van de VU vallen onder de Wet bescherming persoonsgegevens. De gegevens worden alleen gebruikt voor alumniactiviteiten van de VU en worden niet aan derden verstrekt.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.