Bedrijf en samenleving

De VU heeft drie kerntaken: wetenschappelijk onderzoek doen, wetenschappelijk onderwijs verzorgen en wetenschappelijke kennis van waarde maken voor de samenleving. De VU voert die derde taak uit door onderzoek te doen in opdracht, onderwijs aan te bieden aan hoger opgeleiden en door externe dienstverlening.

Als ondernemende universiteit heeft de VU echt iets te bieden: haar specialismen staan ter beschikking van bedrijven, organisaties en overheden. U kunt daarvan gebruik maken op een van de volgende manieren.

VU Amsterdam Career Services

Met vragen die te maken hebben met je toekomstige loopbaan, jouw ambities en waar jouw talent het beste tot zijn recht komt, kun je terecht bij Career Services voor inspiratie en ondersteuning.

Opleidingsaanbod Professionals

Van postgraduate opleidingen tot docentprofessionalisering en maatwerktrainingen, op de campus of op locatie.

Onderzoek in opdracht

Wilt u onderzoek laten doen? Naast regulier onderzoek verrichten wij ook onderzoek in opdracht van het bedrijfsleven, overheden en andere maatschappelijke organisaties.

Faciliteiten en diensten

Informatie over audiovisuele dienstverlening, congresorganisatie, zaalhuur, drukwerk en horeca

Publieksevenementen

Met debatten, bijeenkomsten en andere publieksevenementen verbindt de VU kennis en ervaring aan concrete, maatschappelijke vraagstukken.

Community Service Learning

Bij Community Service Learning (CSL) leren studenten om hun academische kennis en vaardigheden in te zetten voor de maatschappij.

Inkoopmanagement

Wat betekent het om de VU als klant te hebben? Hoe kunt u aansluiten bij de Webwinkel?