Receptieruimten

Als u een activiteit organiseert in de aula of het auditorium kunt u gratis gebruik maken van één van onze receptieruimten.

De foyer is een representatieve ruimte met grote bar, op de eerste verdieping van het Hoofdgebouw, met een capaciteit van ca. 600 personen. De ruimte heeft aansluitpunten voor internet- en dataverbindingen en is daardoor, naast receptie- en buffetruimte, ook geschikt voor een congres- of informatiemarkt.

receptieruimte 1foyer nieuw

De receptieruimten (foto rechts) achter de aula hebben beide een kleine bar en zijn gecombineerd of apart te gebruiken. Elke ruimte heeft een capaciteit tot maximaal 250 personen. De ruimten kunnen afgescheiden worden van de publieke ruimten waardoor ze ook geschikt zijn voor besloten bijeenkomsten en postersessies. De receptieruimten zijn per lift te bereiken en toegankelijk voor rolstoelgebruikers.  

De galerij is een kleine open receptieruimte op de tweede verdieping naast het auditorium. De ruimte is geschikt voor recepties en lunchbuffetten tot ca. 40 personen. De galerij is niet makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

receptieruimte 2receptieruimte_3

Het restaurant in het Hoofdgebouw heeft meerdere niveaus. Hier kunt u ruimte reserveren voor recepties, gedekte of buffetlunches of diners.

COLLAGE RESATAURANT

Tijdens de vaste openingstijden is het niet mogelijk om het hele restaurant te gebruiken.