Symphony

Symphony

Binnen gebouw Symphony op de Zuidas beschikt de VU op de eerste verdieping over verschillende (onderwijs) zalen en een auditorium. Deze worden primair gebruikt voor onderwijs (o.a. post-graduate, VU honours programme) en kunnen daarnaast worden gehuurd voor bijeenkomsten, evenementen en lezingen. Bezoekers worden bij de receptie op de eerste verdieping ontvangen. Gedurende de reguliere openingstijden van het gebouw is er altijd een receptionist(e) aanwezig en daarnaast op aanvraag.

Specifieke informatie over de zalen:

Horeca 
Op de begane grond van gebouw Symphony bevindt zich restaurant Symphony's. Hier kunnen bezoekers terecht voor koffie, thee, lunches, borrels en diners. Restaurant Symphony’s verzorgt ook de catering en vergaderservice voor de zalen en het auditorium.
De foyer (voorzien van een vaste congresbalie en een informatiescherm) op de eerste verdieping is te gebruiken in combinatie met het auditorium. Hiervoor geldt verplichte afname bij restaurant Symphony’s.
Bezoekers kunnen tegen betaling ook gebruik maken van de koffieautomaat bij de receptie.

Voorwaarden en tarieven
Aan het gebruik van de zalen in gebouw Symphony zijn huurvoorwaarden en kosten verbonden.

Adres en routebeschrijving
Gebouw Symphony
Gustav Mahlerplein 3
1082 MK Amsterdam

Lopend vanaf de VU-campus
Sla vanuit de De Boelelaan linksaf de Buitenvelderstelaan in.
Ga daarna rechtsaf de Gustav Mahlerlaan in.
Na ca. 400 meter vind je gebouw Symphony aan je rechterzijde (8 minuten).

Openbaar Vervoer
Stap uit bij Station Zuid-WTC en loop vandaar via uitgang Zuid over het Gustav Mahlerplein naar gebouw Symphony (4 minuten).