Horeca

Op de VU Campus zijn verschillende horecavoorzieningen aanwezig die geëxploiteerd worden door externe cateraars. De koffiecorners in de gebouwen bieden alle faciliteiten voor een koffiepauze of een snelle lunch met een warme snack of een voorverpakte sandwich. In de restaurants is het aanbod aan lunchartikelen nog uitgebreider en in het restaurant in het Hoofdgebouw worden ’s middags en ’s avonds warme maaltijden geserveerd. Bij alle voorzieningen kun je met pin betalen. Meer informatie over het assortiment en de openingstijden van de koffiebars en restaurants in de VU-gebouwen staat op de site van onze cateraar Eurest.

Voor catering bij een vergadering of evenement is een banquetingcatalogus van onze cateraar beschikbaar. De services uit de banquetingmap reserveer je rechtstreeks bij de VU cateraar.

Op het Campusplein bevinden zich daarnaast Grand café The Basket, koffiebar Doppio, een Spar supermarkt en verschillende foodtrucks. Ook zijn er op de Campus op diverse locaties onbemande koffieautomaten met 100% duurzame Arabica koffie.

HORECA OP DE CAMPUS
Grand Café -The Basket

GRAND CAFÉ THE BASKET IS MOMENTEELGESLOTEN VANWEGE DE CORONAMAATREGELEN 

Maandag t/m vrijdag 10.00 - 22.00 uur
Keuken: 11.00 - 21.00 uur
Buiten de openingstijden en in het weekend is The Basket exclusief te reserveren voor grote borrels, recepties, lunches en diners. Op doordeweekse dagen bestaat de mogelijkheid de zaal te huren. Iedere donderdag- en vrijdagmiddag begint om 16.00 uur de VU-borrel.
The Basket beschikt ook over drie besloten vergaderzalen met een capaciteit van maximaal 50 personen.
Koffiebar Doppio Espresso
Maandag t/m vrijdag 08.30 uur - 17.30 uur
Aanbod: koffiespecials, ontbijt, lunches en deeg- en zoetwaren
Gratis WiFi en voldoende stopcontacten

SPAR University

SPAR SUPERMARKT IS TIJDELIJK GESLOTEN

Maandag t/m vrijdag 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag 11.00 - 15.00 uur
Zondag gesloten

HORECA IN DE VU GEBOUWEN 
Informatie over openingstijden en weekmenu's van de restaurants en koffiebars in de VU-gebouwen vind je op www.vu-horeca.nl