Bezoekadres

Locatie Uilenstede (hoofdvestiging):
Uilenstede 100
1183 AM Amstelveen

Locatie VU campus (OZW-gebouw):
Boelelaan 1109
1081 HV Amsterdam

Sportcentrum VU heeft twee locaties: Uilenstede en VU Campus - begane grond OZW Gebouw. Ook maken zij gebruik van de beachvolleybalvelden op de VU Campus en de faciliteiten van Tennispark Buitenveldert, Zuiderbad, de Jaap Edenbaan en het Science Park.

Het sportcentrum biedt de allerbeste kwaliteit en begeleiding, op elk niveau. Door de hechte verbinding met wetenschap en vooral bewegingswetenschap zijn ze hier ook toe in staat. Zo begeleiden ze met net zoveel aandacht en plezier één individuele sporter die twee keer per week fitnesst, als roeiers die mikken op Olympisch goud in 2020.

Momenteel worden er meer dan 35 verschillende sporten aangeboden, van fitness tot yoga en van zaalvoetbal tot boksen. Sportcentrum - locatie Uilenstede is ruim 6.200 m2. Er zijn fitnesszalen, een vechtsportzone, studio’s en een Health & Performance Store.

Het is een ultramodern en multifunctioneel sportcentrum, maar tegelijkertijd ook sociaal en gezellig. Sportcentrum VU brengt mensen bij elkaar. Er sporten veel VU-studenten en -medewerkers maar ook buurtbewoners en bedrijven uit de omgeving zijn welkom.