Bereikbaarheid per auto

Hieronder treft u locaties aan waar momenteel (weg)werkzaamheden zijn die mogelijk uw reis met de auto naar de VU Campus of VU Uilenstede kunnen beïnvloeden. U kunt uw auto parkeren in de parkeerlocaties P1, P2 VU-VUmc of P3 VU Campus. Voor een routebeschrijving naar de campus, kunt u terecht op de pagina's contact/routebeschrijving.

Voor meer informatie over wegwerkzaamheden in het gebed rondom de Zuidas kunt u ook terecht bij www.amsterdam.nl/wegwerkzaamheden of www.amsterdam.nl/zuidas.

 

PARNASSUSWEG AFSLUITING PAASWEEKEND 1-6 APRIL 2021 [30-03-2021]

Vanaf donderdag 1 april 20.00 uur tot dinsdag 6 april 05.00 uur wordt er 24/7 aan het dak van de nieuwe reizigerstunnel van station Amsterdam Zuid gewerkt. Vanwege het bouwverkeer is de Parnassusweg richting centrum afgesloten voor auto’s, fietsers en voetgangers. De afsluiting geldt alleen voor het deel tussen de Mahlerlaan en Strawinskylaan, voor de rijrichting van zuid naar noord. De afsluiting duurt van donderdag 1 april 22:00 uur tot dinsdag 6 april 05:00 uur. Auto’s rijden om via de De Boelelaan, Beethovenstraat en Strawinskylaan. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de westzijde van de Parnassusweg. Kijk voor de aangepaste busroutes op de site van GVB (gvb.nl).

De A10 Zuid blijft gewoon open voor autoverkeer. U kunt ook gebruik blijven maken van de metro en trein, maar deze rijden op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag volgens een aangepaste dienstregeling (zie NS-reisplanner, gvb.nl of 9292.nl). De stationsopgang aan de Parnassusweg is op deze dagen gesloten. Heeft u uw fiets in de rekken staan, dat wordt u daar naartoe begeleid door verkeersregelaars.