Routebeschrijving - Auto

De VU is vanuit alle richtingen via de ringweg A10 om Amsterdam bereikbaar. U volgt die rondweg tot de afslag S108 (Oud Zuid/Buitenveldert/Olympisch stadion). Aan het eind van de afrit linksaf de Amstelveenseweg (richting VUmc/Zuidas/Amsterdamse bos/Amstelveen) oprijden. Na 200 meter bij het VU medisch centrum slaat u linksaf De Boelelaan op. Bij de volgende kruising ziet u de VU Campus rechts voor u, met verderop aan de De Boelelaan het Hoofdgebouw.

VU Campus in Google maps
VU Uilenstede in Google maps

Parkeren
U kunt als bezoeker van de VU parkeren in garage P3 VU Campus. Deze ligt onder het Nieuwe Universiteitsgebouw en is te bereiken via de Van der Boechorststraat. Via de voetgangersuitgangen (De Boelelaan en Campusplein) bereikt u eenvoudig de verschillende VU gebouwen. Meer informatie over parkeervoorzieningen van VU-VUmc vindt u op www.parkerenbijvu.nl.

Rondom de VU Campus zijn ook gemeentelijke parkeerplekken waar u desgewenst kunt parkeren.  

Wegwerkzaamheden
Actuele informatie over de bereikbaarheid van de VU (wegomleggingen, OV etc.) is te vinden op de pagina Bereikbaarheid (vu.nl). 
Rijkswaterstaat verbreedt de drukke snelwegen tussen Schiphol, Amsterdam en Almere (SAA), namelijk de A9, A10, A1 en de A6. De werkzaamheden kunnen verkeershinder opleveren. Op www.vanAnaarBeter.nl is actuele informatie van Rijkswaterstaat te vinden.  Informatie over wegwerkzaamheden binnen Amsterdam