VU sportverenigingen

VU sportverenigingen

Okeanos Amsterdam
Studentenroeivereniging aan dé nationale roeibaan van Nederland, de Bosbaan, op een steenworp van de VU. Een diverse en open vereniging waar je zowel voor topsport als voor gezelligheid en verenigingsleven aan al je trekken kan komen. Sinds 1980 heeft Okeanos onafgebroken roeiers aangeleverd voor de Olympische Spelen. Kijk voor meer informatie op www.okeanos.nl.

SVU Volleybal
Informatie volgt

SVU Basketbal
Informatie volgt

SVU TenniSTA
Informatie volgt

SVU Boksteam (in oprichting)
Informatie volgt

Studentensport VU (SSVU)
Studentensport VU (SSVU) is de overkoepelende organisatie voor studentensporten van de Vrije Universiteit. De term overkoepeling staat voor alle sportfaciliteiten die de VU aanbiedt. Dit zijn het Sportcentrum VU (op Uilenstede en op de campus), de verenigingen aangesloten bij SSVU en de fitness/groepsles sporters. Hierbij is fysiek contact met alle partijen van belang, de SSVU is veel te vinden op het Sportcentrum VU en gaat daarnaast ook langs bij de verenigingen.
Verder is SSVU aangesloten bij Studentensport Nederland (SSN). Door landelijke contacten met sportraden van Nederland zijn wij op de hoogte van grote nationale ontwikkelingen binnen de studentensport.
De link van onze site is: https://www.studentensportvu.nl/

Uiteraard kent Amsterdam nog vele andere studenten sportverenigingen. Kijk voor meer informatie op de verenigingspagina van Sportcentrum VU of van Studentensport VU.